Yhteisöllistä asumista parhaimmillaan Helsingissä

Meillä on tarjolla viisi kodikasta huoneistoa, joista jokaisessa on viisi viihtyisää huonetta. Asuntomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä. Ne soveltuvat rauhallista asumista etsiville opiskelijoille ja työssäkäyville nuorille. Tyypilliset asukkaamme ovat 18−30 -vuotiaita.

Hyvin varustellut asunnot

Vuokraamme kimppakämppiä Kaarikuja 2:n viidestä viihtyisästä ja rauhallisesta huoneistosta, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Asuntomme ovat suuria soluasuntoja, joissa on sekä omat huoneet että isot yhteiset tilat. Meillä elät kodinomaisesti ja kodikkaasti. Asunnot ovat hyvin varusteltuja ja heti muuttovalmiita. Niissä on tarjolla kaikki se, mitä kotona tarvitaan. Tekniikka on uusittu vuonna 2021 putkiremontin yhteydessä.

Kaikkien asukkaiden käytössä ovat:

  • Täysin varusteltu keittiö, jossa on muun muassa jääkaappi, pakastinkaappi, liesi/uuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone
  • Kaikki tarvittavat keittiövälineet ruuanlaittoon ja siitä nauttimiseen
  • Toimivat kylpyhuoneet, joissa jokaisessa on myös pyykinpesukone
  • Erillinen WC
  • Yhteinen olohuone, jossa on TV
  • Iso, lasitettu parveke
  • Riittävästi säilytystilaa kaikille

Pohjaratkaisu

Kaikki viisi kimppakotiamme ovat pohjaratkaisultaan samanlaisia. Jokaisessa huoneistossa on viisi tilavaa huonetta, joiden keskellä sijaitsevat yhteinen keittiö sekä yhteinen olohuone. Yhteiskäytössä olevat WC ja kylpyhuone sijaitsevat sisäänkäynnin vieressä.

Huone tarpeidesi mukaan

Jokaisella asukkaalla on oma tilava lukittava huoneensa. Huoneessa on valmiina iso vaatekaappi, 80 senttimetriä leveä runkopatjasänky ja tarvittaessa muita kalusteita. Saatavilla on ilman lisämaksua myös esimerkiksi työpöytä, tuoli ja lisää säilytystilaa. Pistämme huoneesi nopeasti siihen kuntoon, että se on sopiva juuri sinua varten.

Hyvät kulkuyhteydet ja palvelut

Kimppakämpiltämme Kaarikuja 2:sta on hyvät liikenneyhteydet Helsingin keskustaan ja yliopistolle. Metroasema on naapurikorttelissa. Metrolla pääset Helsingin yliopiston metroasemalle 18 minuutissa ja Rautatientorille Helsingin keskustaan 20 minuutissa. Aalto-yliopiston metroasemalle metro vie puolessa tunnissa. Metroasemalla on ostoskeskus, josta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut, kuten ruokakauppa (Lidl), kirppis, apteekki, posti, herkullista ruokaa tarjoavia ravintoloita ja muun muassa uimahalli. Lähellä on myös hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja liikkumiseen esimerkiksi lenkkeilyn muodossa.

Asuntojen hinnat ja sopimuksen ehdot

Asunnon vuokra on 440 €/kk + vesi, sähkö ja internet 50 €/kk.
Vuokrasopimus on yhden vuoden määräaikainen sopimus, joka jatkuu toistaiseksi. Poikkeustapauksissa on mahdollisuus 6 kuukauden sopimukseen.

Edellytämme 1 kk:n vakuusmaksun tai Kelan tai Kunnan sitoumuksen.

Määräaikaisen sopimuksen päättymisen jälkeen, irtisanominen tapahtuu huonevuokralain mukaan.

Asuntoihin ei saa tuoda lemmikkejä eikä sisätiloissa saa tupakoida.

Palvelut ulkomailta Suomeen muuttaville

Palaatko Suomeen opiskelemaan tai töihin? Jos tarvitset nopeasti huonetta lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa, saat kauttamme seuraavat palvelut:

  • Lakanoiden, peittojen ja tyynyjen tilapäinen lainaus
  • Nouto lentokentältä
  • Tarpeen mukaan muuta apua.

Näin vuokraat huoneen kimppakämpästämme:

1. Täytä ja lähetä asuntohakemus

2. Otamme yhteyttä esittelyn sopimiseksi.

3. Esittelemme sinulle kimppakodin jolloin tapaat myös muita kämppiksiä

4. Esittelyn jälkeen sinä päätät onko tämä uusi kotisi.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi